De praktijk van Marian Karssen Verloskunde & Echoscopie

Marian Karssen is een zeer ervaren verloskundige die persoonlijke aandacht en vertrouwen erg belangrijk vindt. Haar verloskundigenpraktijk bevindt zich in Winschoten en Oude Pekela. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de praktijk en de werkzaamheden van Marian Karssen Verloskunde & Echoscopie. 

Marian Karssen

Marian Karssen is de eigenaar én de enige verloskundige binnen deze praktijk. Doordat Marian Karssen Verloskunde & Echoscopie op kleine schaal werkt, is er veel tijd voor persoonlijke aandacht. Marian Karssen Verloskunde & Echoscopie is de meeste dagen per week beschikbaar voor spreekuur, kraamvisite of bevallingen. De spreekuren vinden vanaf de middag tot in de vroege avond plaats. De ochtend is gereserveerd voor kraambezoeken. Mocht het voorkomen dat er een bevalling is tijdens het spreekuur, dan heeft dat natuurlijk prioriteit! In dit geval zal het spreekuur worden afgezegd, of wordt de hulp van de buurtpraktijk ingeschakeld. Gelukkig komt dit maar zelden voor. Heb je buiten de spreekuren vragen of zorgen over de zwangerschap?  Dan mag je altijd contact opnemen met de verloskundige, ook wanneer je twijfelt of de vraag dringend is. Dit kan door te bellen naar 06-23648543 of door eventjes een WhatsAppje te sturen naar hetzelfde nummer. Blijf nooit rondlopen met een vraag of zorg!

Visie

Het logo van Marian Karssen Verloskunde & Echoscopie is niet voor niets een zonnebloem. Deze krachtige bloem zal zich altijd richting de zon keren, ook in de meest barre tijden. Marian ziet dit als een goede metafoor en zal ook in moeilijkere periodes altijd met jou op zoek gaan naar de zonzijde! Om dit te kunnen bereiken, is het natuurlijk belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf en in de deskundigheid van jouw verloskundige. Marian Karssen Verloskunde & Echoscopie staat daarom altijd voor je klaar en en is op vele manier voor jou bereikbaar. Voelt er iets niet goed, of kun je onverhoopt niet langskomen? Dan is een thuiscontrole ook mogelijk. Ook zal er altijd kritisch gekeken worden of een controle of onderzoek wel nodig is.